Tlf.:​ 64 89 22 20

​✔ Smukt og værdigt

✔ Hjælp og rådgivning

✔ Ro og tryghed

Jeres fleksible bedemand

Vi går meget op i at bruge vores faglige viden til at rådgive jer.​

​✔ Trygge og rolige omgivelser
​​✔ Personlig begravelse
​​✔ Over 10 års erfaring

Bisættelse / Begravelse

​Hos Carl Jensen Begravelsesforretning får du en smuk ceremoni ved en bisættelse eller begravelse af afdøde. Hele processen ved en bisættelse eller begravelse gør vi så let som muligt for dig og din familie, så alt I skal tænke på er hinanden i den svære tid. En bisættelse eller begravelse foregår ved en traditionel højtidelighed med de nærmeste pårørende til afdøde, men vi lytter gerne, hvis I har nogle særlige ønsker til den forestående bisættelse eller begravelse.

En mindeværdig bisættelse eller begravelse

Vi sætter en ære i at levere en bisættelse eller begravelse, som I kan huske tilbage på med kærlige tanker. I samarbejde med dig sørger vi for alt det praktiske i forbindelse med bisættelsen eller begravelsen. Der er mange beslutninger, der skal tages og opgaver, der skal løftes for at afvikle en flot ceremoni for alle fremmødte.

En mindeværdig bisættelse eller begravelse kræver respekt og forståelighed samt omsorg og støtte fra din bedemand. Til en bisættelse eller begravelse kan du regne med, at vi kommer i god tid, så der kan falde ro og tryghed over begivenheden. 

En smuk bisættelse eller begravelse

Skal bisættelsen eller begravelsen være ekstra smuk, kan du gennem os bestille blomster og bånd til bisættelsen eller begravelsen. Vi bruger Forglemmigej v/ Jette Egelund i Søndersø på Fyn, når vi bestiller blomster til begravelse og bisættelse, og udvalget er stort og smukt. 

Desuden kan afdøde efter eget og familiens valg blive iklædt sit eget pæne tøj, hvilket vi gerne sørger for inden ilægning i kisten.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis vi skal hjælpe dig gennem den svære tid. Vi er at finde i Odense N og hjælper kunder fra hele Fyn. 

Vi kan kontaktes på telefon 64 89 22 20 eller på e-mail info@carljensenbegravelse.dk.

Vi er medlem af brancheforeningen

Firmanavn & CVR​

Carl Jensen Begravelsesforretning

CVR: ​38260235

Find os

Postadr.: Odensevej 56 A, 5471 Søndersø

Kontor: Smedebakken 8, 5270 Odense N

Kontakt os