Tlf.:​ 64 89 22 20

​✔ Smukt og værdigt

✔ Hjælp og rådgivning

✔ Ro og tryghed

Jeres fleksible bedemand

Vi går meget op i at bruge vores faglige viden til at rådgive jer.​

​✔ Trygge og rolige omgivelser
​​✔ Personlig begravelse
​​✔ Over 10 års erfaring

Velkommen til Carl Jensen Begravelsesforretning i Odense N

​Hos Carl Jensen Begravelsesforretning er det bedemand Hanne Høi Pedersen, der tager godt i mod dig og dine nærmeste, når der er indtruffet et dødsfald i familien. Vi sørger for, at I, under trygge og rolige omgivelser, kan få ordnet de mange gøremål, der er i forbindelse med en begravelse eller bisættelse. Vi har kunder fra hele Fyn og har kontor i Odense N.

Jeres fleksible bedemand i Odense N

De første indledende samtaler mellem os og jer, kan foregå hvor I ønsker det. Vi har vores begravelsesforretning i Næsby i Odense N og i Søndersø, hvor I er meget velkomne. Vi kommer også gerne ud til jer. I forbindelse med en forestående begravelse eller bisættelse er der altid mange overvejelser. Som begravelsesforretning, hjælper vi jer med alt planlægning og udførelse, der må være i forbindelse med den aktuelle begravelse eller bisættelse.

En smuk begravelse

Vi sørger for levering af kiste, at klæde afdøde pænt på og lægge afdøde til rette i kisten. Derudover transporterer vi kisten til kapellet og leverer urnen til kirkegården. Som jeres begravelsesforretning og bedemand kan vi ordne både blomster, urner og gravsten for jer. I begravelsesforretningen kan I se et flot udvalg af natursmukke gravsten. Vi lytter også gerne, hvis I eksempelvis har nogle særlige ønsker til ceremonien.


Vi har to forretninger på Fyn; i Søndersø og i Odense N, der gør vi kan hjælpe kunder fra hele det fynske område. Vi kan kontaktes på telefon 64 89 22 20 eller på e-mail info@carljensenbegravelse.dk.

Vi er medlem af brancheforeningen

Firmanavn & CVR​

Carl Jensen Begravelsesforretning

CVR: ​38260235

Find os

Postadr.: Odensevej 56 A, 5471 Søndersø

Kontor: Smedebakken 8, 5270 Odense N

Kontakt os