Tlf.:​ 64 89 22 20

​✔ Smukt og værdigt

✔ Hjælp og rådgivning

✔ Ro og tryghed

Jeres fleksible bedemand

Vi går meget op i at bruge vores faglige viden til at rådgive jer.​

Bedemand hjælper dig igennem højtideligheden

Har du brug for en kompetent og forstående bedemand til en forestående begravelse eller bisættelse nær Odense og Næsby på Fyn? Hos Carl Jensen Begravelsesforretning mener vi, at det er en stor ære at arbejde som bedemand, og hjælpe dig og familien godt igennem højtideligheden.

Vi har været i branchen siden 1997​

Carl Jensen, der er stifter af Carl Jensen Begravelsesforretning, har mange års erfaring i bedemandsbranchen. Siden 1997 har han arbejdet som bedemand, hvor han også blev uddannet bedemand hos brancheforeningen Danske Bedemænd. Hanne Høi Pedersen, er datter af Carl Jensen og har fra årsskiftet 2017 overtaget Carl Jensen Begravelsesforretning. Hanne Høi er også uddannet bedemand og har gennem mange år arbejdet med ældre og har stor erfaring i pleje af døende mennesker.

Vores bedemand giver dig omsorg og støtte i den svære tid

Som bedemand er det at skabe tryghed og overblik hos de pårørende den fornemmeste opgave. Omsorg og støtte er en naturlig del af jobbet, og disse værdier værner Carl Jensen Begravelsesforretning om. Hanne har gennem hendes mange års erfaring en naturlig tilgang til livet og døden, og kan som bedemand hjælpe pårørende med at skabe overblik og tryghed over de mange udfordringer og beslutninger, der er i forbindelse med en begravelse eller en bisættelse.

Foruden de gængse bedemandsopgaver, den fynske begravelsesforretning har, op til en forestående begravelse eller bisættelse, underviser Carl Jensen Begravelsesforretning også unge konfirmander i samarbejde med sognets præster. Her får konfirmanderne et indblik i, hvad en bedemand laver, hvad det vil sige at holde en begravelse eller bisættelse, og hvad der sker, når et menneske dør. Jobbet som bedemand er alsidigt, og alle opgaver klares med et højt serviceniveau, hvor du / familien er i centrum.

Kontakt os og lad os hjælpe dig gennem den svære tid

Ønsker du en dialog, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne dig og familien gennem den svære tid, og med vores centrale placering i Odense og i Søndersø, hjælper vi kunder på hele Fyn.​ Kontakt os på telefon 64 89 22 20.

Vi er medlem af brancheforeningen

Firmanavn & CVR​

Carl Jensen Begravelsesforretning

CVR: ​38260235

Find os

Postadr.: Odensevej 56 A, 5471 Søndersø

Kontor: Smedebakken 8, 5270 Odense N

Kontakt os